HYDRAULCYLINDRAR - Skemek Mekaniska AB Skellefteå

Hydraulcylindrar till entreprenadmaskiner och processindustrin

hydraulik small1Kundanpassade Cylindrar

Skemek i Skellefteå erbjuder specialcylindrar till entreprenadmaskiner och processindustrin och gör anpassningar efter kundens behov. Vi erbjuder snabb service och akuta cylinderrenoveringar. Vårt mål är att Du som kund skall ha så låga driftstoppskostnader som möjligt. Våra cylindrar kan utformas alltifrån lätt- till medeltung industri eller mobildrift till tung och krävande gruv- och processdrift, vilket gör att vår tillverkning sker i olika utföranden och i såväl vanligt stål såsom syrafast stål.

Hydraulikservice

Vi utformar och tillverkar hydraulcylindrar, alltid efter kundens behov, med korta leveranstider och till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder snabb service och akuta cylinderrenoveringar. Vårt mål är att Du som kund skall ha så låga driftstoppskostnader som möjligt. Våra cylindrar kan utformas alltifrån lätt- till medeltung industri eller mobildrift till tung och krävande gruv- och processdrift, vilket gör att vår tillverkning sker i olika utföranden och i såväl vanligt stål såsom syrafast stål. Vi på Skemek i Skellefteå konstruerar cylindrar efter kundens önskemål då vi anpassar inbyggnadsmått, material, design och tryckkapacitet efter vad som krävs och behövs. Hydraulkopplingar eller andra komponenter tar vi fram efter kundens speciella önskemål.

När du väljer oss på Skemek i Skellefteå som din partner inom hydraulik får du en leverantör som kan bidra till minskade totalkostnader, snabb service och förbättrad konkurrenskraft. Förutom att vi gärna deltar i planerings- och igångkörningsstadiet lägger vi största vikt på snabb service och tillgänglighet efter köpet.

Reservdelar

Vi erbjuder er att reparera dina hydraulcylindrar. Detta innebär lagninga av cromskador på kolvstänger, byte av packningar eller nya cylinderrör. Vi bygger även förstärkta hydraulcylindrar efter önskemål. Vi tillhandahåller även hydrauliktätningar, kolvstänger, mässingsbussningar och cylinderrör.

Kontakta oss för mer information eller offert

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag:
Angående:
Meddelande:
Spamkontroll: